24 Aralık 2012 Pazartesi

-.- lalaay

Sonunda bir yazma fırsatı buldumm :)
Hani fırsat bulamamaktan da değil tamam açıp kapatıyorum ama fazla takılı kalmıyorum. Neyse şu 1 ay da neler yaptın LaLa? diye sorucaksanız cevaplayayım. Memleketten anneannemle dayımın kızı geldi. Onları gezdirdik İzmir'in gezilmedik yerini bırakmadık. 20 gün falan kaldılar. Tabi gezmekten fazla derslere ilgi gösteremiyordum. Ama işte kırk yılın başında bir İzmir'e gelmişler onlarsız da gezmek olmazdı. Eğlenceli geçti biraz da kafamı dağıttım.

Sonra geçen hafta bir iş varmış falan filan ajansta animasyonluk yapılcakmış. E bende zaten istiyordum bunu. Şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamış bir kişi olaraktan. Bari dedim değişiklik olur. Yeni insanlar tanırım. Arkadaşıma söyledim. O da birçok işte çalışmış bir kişi. Olur gidelim bi konuşalım neymiş ne değilmiş dedi. Gittik konuştuk. Hani iş alanı da baya geniş istiyorsan gidersin. İstemezsen gitmezsin. Genellikle çocukların partilerinde açılışlarında kılıktan kılıga giriyorsun ama palyaço daha ağır basıyorr:) Bu işi hiç yapmadıgımız için yarın eğiitim vericekmiş bakalım nasıl olucaak:)

21 Aralıgı atlattık değil mii? Sıra yılbaşındaa:) Yılbaşı hakkında yazımı da saklıyorum birkaç güne :)

Eh napalım şimdi ben biraz takılayım buralarda sonra görüşürüz :))



Nottt: Hala bir aşk yok..

2 yorum:

  1. İşin iyisi kötüsü olmaz. Çok da eğlenceli bir iş bulmuşsun. Çocuklarla içi içe cıvıl cıvıl harika. Yeni yılın sana istediğin her şeyi ve bol şans getirmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ama bize sıra gelmiyor bir türlü:)
      Sizin de yeni yılınızın huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle:)

      Sil

Haydi Bakalım